Pimeän lapsi

Runoilija Kuukeiju

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin pimeää.
En muista enää
miltä aurinko näytti,
ja kuin haalistunut postikortti
on muisto päivänvalosta,
ennen niin kauniista.
Ja nyt auringonvalo on murhaavaa,
se luitani kalvaa
ja sydämeni syö.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot