Katselen

Runoilija taielisa

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnen etsiä pitkän tien kulkia.Jokaisessa pilvessä on aurinko,jokaisessa sadepisarassa kyynel.
 

Katselen ulos ikkunasta,harmaus täyttää maan.Ajatus joka kulkee silmieni ohi ,harmaa sekin.Pelko tuo musta merkillinen möykky joka on asunut minussa pitkään on muuttanut.Sydämmeni on saanut rakkauden asujakseen,Rakkaus astui sydämmeeni arvaamatta varkain .Hiipi hiljaa sisään ,kuin etsien jotain.Rakkaus tuli ja jäi löysiköhän etsimänsä?nostan katseeni kohti taivasta lausun hiljaisen kiitoksen ,kiitoksen sinusta Rakkaus.

Selite: 
Kirjoitus tulee minusta tunteistani sisallä .Sanoja ajatuksia ,ne ovat osa minua raakileita.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pakahtuva olo, eikö..hienoa, että olet saanut tajunnanvirtana ajatuksesi=)

 

Käyttäjän kaikki runot