Ajattelen

Runoilija taielisa

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnen etsiä pitkän tien kulkia.Jokaisessa pilvessä on aurinko,jokaisessa sadepisarassa kyynel.
 

Ajatten , kuuntelen ääniä sisälläni. Joku nauraa, laulaa ja itkee yhtä aikaa.Nauraa aivan kuin pelkäisi naurun loppuvan mailmasta. Laulaa kuin satakieli ,pitkään odottaen että, joku tulisi ja kertoisi kuinka kauniilta laulu kuullostaa. Itken ....itken niin kuin silloin kun tulit ja rutistit minut syliisi, kuiskasit ......minä menen nyt.Kuuntelen ääniä sisälläni...sinusta, satakielestä.

Selite: 
Tunteita minussa elämässäni.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot