Kauan aikaa sitten, takaisin

Runoilija e77f2d2f2bfc4cbabd8c24b7812d5eda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2009
Viimeksi paikalla: 14.2.2019 18:29

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Oon yleensä iloinen ja nauran paljon. Minulla on paljon eläimiä.Mutta välillä minulla on päiviä kun kaikki menee huonosti.
 

Tuntuu siltä,
Kun olisit valehdellu mulle kaiken,
Tuntuu siltä,
Kun valehtelisin vain itselleni,
Lisää ja lisää,
Kaikki pahenee koko ajan,

Ikävä painaa mielessä,
Koska en ole kuullut sinusta hetkeen,
Minne kaikki vanha ilo katoaa,
Missä hän on?

Paperin kaivoin laatikosta,
Siihen susta kuvan piirtäny oon,
Kyynel vieri poskelleni,
Tippui paperille,
Tahrien naamasi sumeaksi,
Missä olet?

Juon kahviossa pirtelöä,
Pirtelö tukki pillin,
Tuntui siltä,
Kun se olisi ollut vertaus kuva elämästäni,
Kaikki menee vaan tukkeeseen,
Mikään ei ole koskaan kuin lankakerä
Joka iloisesti pomppisi portaita alas,
Kun kissa olisi sillä leikkinyt,

Miten saisi kaiken vanhan takas?

Selite: 
mahdotonta, mutta aina voi toivoo
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :)

Upea runo :) Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot