Rakastan sinua

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

Katselen untasi aamuisin

Vaikka olet tullut takasin luokseni, kuitenkin olet nyt kauempana kuin koskaan kävitkään

Toivon että näät minut uudelleen, että näet minut, rakastut uudelleen palavasti.

En päästä sinusta irti, en kuuntele järkeä.
Seuraan sydäntäni, seuraan sinua.


Herääthän vielä huomennakin vierestäni rakkaani?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot