Hullun vapaus

Runoilija Sanskrit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hallitse asiasi, sanat seuraavat.
 

Olet vapaa
kuljethan lävitse
et kadota itseäsikään
syvyyteen ja maailmanpiiriin

tai niinhän sinä sanot
ja minä seison täällä ja uskon

eikä millään muulla ole väliä
en muista mitään muuta
vain sen hullun vapauden
ja miten se tehtiin raudasta ja paperista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot