Aamu

Runoilija Sanskrit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hallitse asiasi, sanat seuraavat.
 

Jalan kohdatessa lattian
on todellisuus
päivän tunnuslause
poski vasten ilmaa
aamu kyljessä kiinni

Ikoni kuiskaa huomenta
enää ei voi perääntyä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot