ystävä

Runoilija kristiina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.2.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä
 

Suljin silmäni,
halusin vain nukahtaa ja unohtaa kaiken.
Nukahdin ja unohdin.
Heräsin ja siinä olit.
Taas niin varmana ja toivoa antamassa.
En puhunut, en kertonut.
Tunsit ja tiesit silti.
Ilman sanojakin tunnet kaiken.
Se on todellista ja aitoa.
Se olet sinä, aito ja niin todellinen.
Ihminen joka on läsnä aina, ystävä joka tietää vaikka olisit vaiti.
Siksi rakastan... Pyyteetöntä, aitoa, rakkautta!
Se olet sinä ystäväni <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kertoo ystävästä pidän :)

Kaunis runo ystävyydestä :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kristiina Elämä 22.4.2015 1 Runo
kristiina Hetki 17.2.2015 0 Runo
kristiina Sinä 17.2.2015 0 Runo
kristiina Arki 16.2.2015 0 Runo
kristiina ystävä 13.2.2015 2 Runo
kristiina Ikävä 13.2.2015 1 Runo
kristiina Elämä 12.2.2015 1 Runo
kristiina Onni 12.2.2015 0 Runo