~höyhen

Runoilija sussuu--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just dry my tears and hold me tight.
 

Oloni on kevyt.
Tunnen olevani höyhen,
joka on tuuliajolla.
En saa kiinni mistään,
ajatuksista, ihmisistä.
Kuljen ohi äänettömästi,
haluaisin huutaa,
mutta höyhen ei voi huutaa.

Minun on kylmä,
minua väsyttää.
Minun on vain jaksettava olla hereillä
ja kulkea tuulen mukana.

Nään ihmisien nauravan,
leikkivän.
Toisilla on kiire,
osa on pahalla päällä.
Nään ihmisten riitelevän,
tavaroita lentää.
Nään väkivaltaa, sortoa,
epätoivoa.
Olen kaiken ulkopuolella.
Olen vain höyhen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot