~Toinen.~

Runoilija sussuu--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just dry my tears and hold me tight.
 

oletko onnellinen kanssani,
vai kaipaatko jotakuta toista.

Tahdotko olla kanssani,
vai onko kiire toisen luo.

Tuletko kanssani auringonlaskuun,
vai lupasitko jo toiselle.

Olenko minä sinulle tärkeä,
vai joku toinen tärkeämpi.

Oletko minulle uskollinen,
vai suhde toisen kanssa.

Suuteletko minua vielä kerran,
vai teetkö sen toiselle.

Voitko vielä kerran sanoa rakastavasi minua,
vai aiotko sanoa toiselle.

Selite: 
oli tässä vähän haikea olo... <:
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo =)

Hieno runo. Runossa on pelokas ja epävarma tunnelma. Tykkäsin tästä:) *kiitos arvosteluista.

 

Käyttäjän kaikki runot