~Tunteet.~

Runoilija sussuu--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just dry my tears and hold me tight.
 

Sieluni huutaa rakkautta.
Kehoni tahtoo hellyyttä.
Mieleni toivoo tunteita.

Nämä tunteet olivat vain toteutumaton unelma, jota halusin, toivoin, etsin, kaipasin.
Enkä löytänyt.

En ennen sinua.

Tulit ja rakastit minut hengiltä,
Hellit minua ja enemmän,
tunteeni saivat elää,
kauan etsityn etsimisen jälkeen.

Ethän lähde luotani, olet se jota tarvitsen,
kaipaan,
rakastan.

Olet se jolle sydämeni aukeaa,
se joka saa tunteeni esiin,
se jonka viereen tahdon iltaisin nukahtaa.
Se joka saa minut hymyilemään,
Se joka saa minut rakastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot