Nou masokisti

Runoilija ToivotonTapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään

kaikkea pohdin, mietin, väistelen.

Jos asioita ei selvitetä, ne jäävät ilkkumaan sisimpään

Jos tuskaa ei pureta pois, se jää keinumaan sydämeen

kuka sellaista olotilaa haluaa, kaipaa, tavoittelee

paitsi masokisti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

..sitä parempi fiilis!

tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot