Tahtomattasi

Runoilija ToivotonTapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeen sattuu

tunsin sinut hetken

tiiviisti lähekkäin

kuvittelin mutta haihdutan
kaiken pois

et halunnut satuttaa
mutta ehdit
en sitä sinulle kerro
ei sinun tarvitse tietää

hetket säilytän
varastoin itselleni

kaivan ne esille
kun pystyn itkemättä muistamaan.

Selite: 
Kaikki mikä ei tapa - vahvistaa. Kai.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot