Nimetön

Runoilija Beauty or the Beast

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

* ilon ja surun välissä minun olisi hyvä kasvaa *
 

Kukapa olisi osannut arvata
että se päättäväisyys
joka teillä oli,
tei ei ollut
syntyessänne,
tulisi majakaksi elämäänne

se uskallus ajaa,
tai olla ajamatta
polkupyörällä ilman apupyöriä,
voisi määrätä karttasi paksuuden

se että tietää mitä haluaa
tulee menemään aina kaupaksi
kuin kuumille kiville

sillä he jotka tietävät
olivat niitä jotka

uskalsivat

ottaa riskejä
jopa niitä että
uskalsivat olla ottamatta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot