tulevaisuus

Runoilija Beauty or the Beast

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

* ilon ja surun välissä minun olisi hyvä kasvaa *
 

Kulunut, kaunis lumi lepää surullisena

tulevaisuudella ei ole
lumisia jälkiä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot