Ystävä

Runoilija Beauty or the Beast

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

* ilon ja surun välissä minun olisi hyvä kasvaa *
 

Polulla pikkuinen tyttö
sen hampaissa
vanhenemisen rakoja;
menetettyjä muistoja
kadotettuja ystäviä

kädessään kuva
kahdesta hampaattomasta
prinsessa mekoissa
virpomisvaatteissa

tietäen hampaidensa kasvavan takaisin
hän uskoo vanhojen hampaiden
merkitsevän enemmän

sillä uudet
eivät koskaan korvaa vanhoja

Ystäviä

Selite: 
Mimmi
Kategoria: 
 

Kommentit

jännä vertaus
tuo jotain uutta tähän vanhaan aiheeseen ja sanontaan

 

Käyttäjän kaikki runot