...

Runoilija LumiEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sanoit rakastavasi minua,
en tiedä olitko tosissasi.
sait sen tuntumaan niin aidolta,
ehkä vain lumost minut katseellasi,
ehkä vain osasit valita oikean ajan kohdan.
Olin heikko ja uskoin, mutta nyt olen vahva
ja elän todellisuudessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todellisuuskin on vain yksi haavekuva,
jos ihminen sanoo selvinpäin että rakastaa, niin vaikea olis uskoa että tarkotus olis vaan huijata, jos silti huijaa niin silloin on kyllä harvinaisen kylmä ja julma ihminen

 

Käyttäjän kaikki runot