Unta vain

Runoilija LumiEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmäni ummistan
ja siinä sinut näen.
Kuulen sanat
jotka lausut minulle.
Sinä lausut ne kolme
niin pientä, mutta silti
niin suurta sanaa
"minä rakastan sinua"
kun herrään unestani
alan itkemään,
koska tajusin
että se kaikki
olikin vain unta.
Et sinä minua
oikeasti rakasta.

Selite: 
Tää on vaan tämmönen äkkiää keksitty juttu ..
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kaunis <3
ja surullinen toki,
mutta se ei haittaa :)

tämä on niin tuttua.
ihana ja surullinen runo..

 

Käyttäjän kaikki runot