kuvitelmaa vaa.

Runoilija LumiEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä rakastan sun komeaa olemusta,
mä rakastan sun luotettavuutta,
mä rakastan sitä et sä rakastat mua.

Voisiko olla mitään parempaa???

kyllä varmaan vois. se vois olla vielä et olisit olemassa.

Selite: 
nojoo tuli vaan mieleen ja ajattelin lisätä tänne....
Kategoria: 
 

Kommentit

monikin tietää että jossain on se oikea..
mutta missä...ken tietää

 

Käyttäjän kaikki runot