The Clown of My Life

Runoilija ÄNDII

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wha deng deng, them-a idiots Wha deng deng, them-a idiots Wha deng deng, them-a idiots (Leila K)
 

Oon pelkkä pelle,
joskus tunnen niin!
Ihmiset osoittavat
ja naureskelee.
Mut ei ne tiedä
miten surullinen
sisältä olen
ja todellinen

on tunne,
kun mä teidät menetin.
En voi saada teitä
koskaan takaisin.
Otan uuden!
Uuh!
Otan uuden!
Aah!

Oon pelkkä pelle.
Tätä tahtonut en.
Vaan yhä mä
muutakin kuvittelen.
Niissä kuvissa
ma huvittelen
pilvien kanssa
tanssin ja en

tunne maista
murhetta laiskaan,
sainhan
sievää turhettanne
haistaa!
ja laulan:
Uuh!
Aah!
Uuh!
Aah!

pimpimpimpimpompompompom

Ja mä nauran,
sillä välin ihmiset
kasvavat
ja perustavat
perheet ja yritykset.
Mä tyrin kyllä kaiken,
mutta uusi mahdollisuus on

puolet kauniimpi.

Oon pelkkä pelle,
mutta mitä mä oon
sirkus kun loppuu
ja naamio pois?

Ei enää hauskaa
ole kenelläkään,
ei tänne ketään
muita ees jää.

Mutta aina
uudet tulevat
ja vanhan pellen
kainaloon
sulavat,
beibi
Uuh.
Aah..

Oon pelkkä pelle,
mutta mikä sä oot?

hihihihihohohoho

Ja mä nauran,
sillä välin ihmiset
kuolevat
ja syntyvät
ja elävät.
Mä tyrin kyllä kaiken,
mutta uusi mahdollisuus on

puolet kauniimpi.

Maailma on metsä,
olet sen puu,
hehkuva iho
ja naurava suu.

Oon pelkkä pelle,
mutta rakastan sua…

Uuh
Aah
Uuh
Aah
Uuh
Aah
Uuh
Aaaaaaaaaaaaaah!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

'Oon pelkkä pelle,
mutta rakastan sua…'

hihiii.

 

Käyttäjän kaikki runot