Only one chance

Runoilija Devilstear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhuit paljon kauniita asioita,
sanoit jotain vielä kauniimpaa eilen.
Ajattelin siinä olevan jotain erikoista,
jotain kaunista ja ainutlaatuista...
Olit jo toteuttanut jonkun unelman.

Aina sama stoori,
kukaan ei tyydy osaansa, itkevät vain...
Eivät muista sitä minkä saivat.
Only one chance.

En aio tuhlata aikaani turhaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot