Minä Itse.

Runoilija Devilstear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin vain tuntea.

Tuntea kosketuksen ihollani.

Käden hiuksissani,
Poskellani,
Vartalollani.

Kunhan vain tietäisin,
Jonkun rakastavan,
Kaipaavan.

Minua.
Vain minua.

Itsekästä.
Niin itsekästä.
Niin itserakasta.

Kai minullakin on joskus oikeus,
Ajatella vain itseäni?

Ei vain kaikkia muita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot