Sadekuuro

Runoilija illantullen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aamu on kulunut, samoin keskipäivä, iltapäiväkin on jo pian päättymässä ja illan pimeät varjot odottavat aikaa tulla....
 

Hoikat koivut niiaavat syvään
tuulen tieltä.

Synkän pilven longat
ulottuvat jo korkealle.

Pian sataa.

Ensimmäiset suuret
pisarat
osuvat paljaille käsivarsille.

Käännän kasvoni päin tuulta
annan sateen piiskata niitä.

Sade yltyy vihmovaksi
ja pakenen terassin suojaan.

Tuulen ulvontaa
johon metsä vastaa
sateen kohistessa omaa lauluaan

Kesän kauneimmat hetket.

Selite: 
Sateisessa kesässäkin on omat kauniit puolensa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot