Lumpeenlehti

Runoilija illantullen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aamu on kulunut, samoin keskipäivä, iltapäiväkin on jo pian päättymässä ja illan pimeät varjot odottavat aikaa tulla....
 

Katselen lumpeenlehden
keinuntaa
tuulenvireen nostamien
pienten laineiden keskellä.

Tuulen tyyntyessä
rauhoittuu veden pinta
ja vesimittari kiipeää
lumpeenlehdelle hetkeksi,
jatkaakseen pian matkaansa.

Tuulen jälleen noustessa
keinunta alkaa,
lumpeenlehti keinuu,
edestakaisin
edestakaisin.

Niin
sellaista on
lumpeenlehden
elämä.

Selite: 
Kesän muistoja...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli jotenkin rauhoittava runo, hienosti kuvailtu. Kesä tuli heti mieleen.(:

 

Käyttäjän kaikki runot