Silkkisiipinen

Runoilija Lilfer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19-vuotias nuori nainen,
joka kirjoittaa mitä milloinkin päähän tulee.
Rakastaa valokuvausta, kirjoittamista, 
liikuntaa ja kaikkea tyttömäistä ja ihanaa. 
Runot eivät ole yhtä kuin minä,
eivätkä aina kerro omasta elämästäni,
vaikka jokaisessa onkin osa itseäni.
~Kommentit ovat aina tervetulleita~ 
"Kaikkea saa tehdä. Kaikkea pitää 
tehdä. Kaikkia ovia täytyy tempoa,
kaikkia kuita kurkotella. 
On vain yksi ehto, elinehto: 
Värisevää sielua ei saa tallata"
-Tommy Tabermann-  
 
Nousten lentoon
perhosen silkkisin siivin
liitäen kuiskauksen lailla

kauneinmillaan
loistaen yössä
katulamppujen alla

etsien

rakkautta, välittämistä, hyväilyjä
yhtä silkkisiä ja hentoja
kuin ruusujen terälehdet

ymmärtäen

kohta pakkanen tai routa
kova, kylmä, kaiken vastakohta
keskeyttäen lennon
vieden silkkisiipisen mukanaan
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot