Katseesi, eleesi

Runoilija Lilfer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19-vuotias nuori nainen,
joka kirjoittaa mitä milloinkin päähän tulee.
Rakastaa valokuvausta, kirjoittamista, 
liikuntaa ja kaikkea tyttömäistä ja ihanaa. 
Runot eivät ole yhtä kuin minä,
eivätkä aina kerro omasta elämästäni,
vaikka jokaisessa onkin osa itseäni.
~Kommentit ovat aina tervetulleita~ 
"Kaikkea saa tehdä. Kaikkea pitää 
tehdä. Kaikkia ovia täytyy tempoa,
kaikkia kuita kurkotella. 
On vain yksi ehto, elinehto: 
Värisevää sielua ei saa tallata"
-Tommy Tabermann-  
 

Katson silmiisi siniharmaisiin
katson suoraan sydämeen
niin lämpöiseen
kuin tulivuoren laava,
Katson sua, katson eleitäsi
ja voi, tunnen kuinka lämpö
niin suloinen huokuu eteenpäin

pienen pieni sana
pienen pieni teko
ja maailma järisee paikoiltaan
luoden onnelisuuden lämpimän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot