Odotus

Runoilija Stasi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Mä 2 vuotta sitten sinuun rakastuin, ja mietin mitä tunteillani teen.Ku pyysin sinut kahville ja tullut sinä et, mä yksin jäi taas miettimään. Onko mussa vikaa siis vai mikset mua halua, mä vuoden sua ootin vain ja huusin sinun nimeä. Ja pyysin kahville mä taas ja sie suostuit, mut seurustelit sinä vain etkä mulle siitä mitään maininnut. Ja petyin taas ja ootin vuoden, ja pyysin mukaani, sä heti suostuit. Nyt nähdä saa mitä tapahtuu ja mitä kohtalo mukaan tuo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot