Fuck Feelings

Runoilija Stasi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Huomasin mä jälleen sen, että ison virheen tein.
Ystäviä oltiin me,mut tunteet pääsi valloileen.
Mä rakastin sua salaa, ja mietin missä palaa.
Kun kosketit sä minua, en voinut tuntea muuta iloa.
Mutta kun toisesta sä puhuit vain, niin mustasukkaisuus tuli yllättäin.
Ja häneen sinä rakastuit , ja sydäntäni pompotit.
Ja kului vuos taikka toinen, mä susta tykkään vieläkin.
Te erositte viime kuussa, vai oliko se elokuussa.
Sä itkit viikot perään sen, ei sua lohduttanut edes kukkanen.
Vaik kuinka sua piristäisin, en sulta rakkauta saisi.
Ja niinmpä itken öisin vain, ja mietin sua hiljattain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot