Ilta 2014

Runoilija Flimey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.10.2006
Viimeksi paikalla: 25.1.2024 2:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1994

sanest choice in this insane world; beware the beast but enjoy the feast he offers.
 
Päässäni pyöri yksi päivä
menkää pois, menkää pois
ajatusvirta, semmoinen
whirlpool

Kun joutuu taas kohtaamaan sen
ettei ole mitään
mitä on kuvitellut
pienessä päässään.

On yksinäistä,
ja
 vieraat miehet
hakkaavat kämpän ikkunaa


Pistin valot kiinni

naps.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot