När man inte är sig själv

Runoilija Flimey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.10.2006
Viimeksi paikalla: 25.1.2024 2:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1994

sanest choice in this insane world; beware the beast but enjoy the feast he offers.
 

Nära kanten
fanns det fortfarande jag
chasande vita kaniner
i helvetes andetag;

Rusande över kusten färre
genom allt beroende värre
I korsning, halt och steg
kände jag mig förbannat feg

I rött nagellack,
skrik i mun och skuren klack -
Ilvass nål i ett tu tre,
på fjärde gäller de'
på det femte bör det ske.

Jag tror jag tappar fatt,
all förstånd och en ljus natt
en del av mig kluvats bort,
i denna sanning berättelse kort.

Fort, se mig kära,
släpp mig lös men håll mig nära -
Vad finns kvar i tomma händer,
bort med breven vart än sänder?

Alla tankar som för till tid,
alla känslor illavid,
livet ligger i Satans mun
tränger in mig i förra rum.

Getabock i mig biter,
rakar blod och skyddet sliter
Vit kanin i kanten rodnar,
skrattar illa för alla dårar.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot