Akva

Runoilija Flimey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.10.2006
Viimeksi paikalla: 25.1.2024 2:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1994

sanest choice in this insane world; beware the beast but enjoy the feast he offers.
 
Kaspianmeri
olet akvaarioni

Volga, Terek
molemmat ympäri sormien
ja sykkii elämä pinnan.

Raapaiskaa hiekkaa ja todetkaa
kaikki on liian suurta
ymmärtääkseen juuria
ja kaikkia kohtia
jotka sumuavat
pienestä suolapisarasta.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot