Tänään

Runoilija Herra Kempo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.9.2015 15:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.4.1980

 

Kulkee aika
sinertävät sävyt juoksevat seinillä
pimeydessä pilkottaa tähti
tahtoisin niin koskettaa

sormeni värjäytyvät vihreiksi
kaukaisuuteen on kirjoiltu minun nimeni

syvempään en jaksa hypätä
se käy liian kipeää
tähden valossa

Polttakaa kirjeeni
lähettämättömätkin

Maailmassa ei ole ketään
joka voisi tuskaani lievittää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti Sinulla on tällä hetkellä kaikki hyvin. Runot elävät omaa elämäänsä. 
 

Käyttäjän kaikki runot