oletko minulle

Runoilija Herra Kempo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.9.2015 15:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.4.1980

 

Ole minulle syksyisen sateen ääni
lupaus uudesta alusta
ole minulle öisen tuulen vire
tuo tuoksusi lähelle
sirottele uniini ripaus katsettasi
nauruasi helkkyvää
ole minulle aamuinen linnunlaulu
ole minulle syy miksi herään
pidä minua lähelläsi
pidä varoen
sillä
menen helposti rikki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä rakkausruno

mahtavaa

Ihanainen runo.. Kuin pumpulia..

Äärettömän kaunis pyyntö , ja kaunis runo. .ihastuttava !

Kauniisti kirjoitettu. Tämä on varmasti sulaa "vahaa" kenelle naiselle tahansa.
 

Käyttäjän kaikki runot