En minä ymmärrä runoja

Runoilija Herra Kempo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.9.2015 15:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.4.1980

 

En minä ymmärrä runoja
sanat ovat mielikuvia
vaan en jaksa niitä miettiä

vaikken minä ymmärrä
suupieli silti nykii
liikutus valtaa
sydämeni ymmärtää
sydämeni tietää

minä annan sydämeni viedä
en jaksa
en mitenkään jaksa
enää taistella

vaan en tiedä
miten voin sydäntäni oppia kuuntelemaan
sillä se tekee raskaita päätöksiä
joiden vastuu pelottaa
se tekee suuria päätöksiä
joissa haluaisin olla mukana

vaan kun pelottaa
että vastuu onkin liikaa
että se taas kaataa minut
etten jaksakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinä todella ymmärrät runoja. Olet kirjoittanut hyviä runoja, niinkuin tämäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot