Lumista

Runoilija Mitä ihmettä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2007
Viimeksi paikalla: 14.7.2020 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Joku vaan...satunnainen runoilija!
 

Puhtaan valkoinen lumi,
minä heittäydyn siihen ja teen lumienkelin.
Voi sitä riemun hetkeä,
olen onnellinen, kuin lapsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

riemastuttava runo.

Sopiva ikä onnellisuuteen!
Ja aina paranee!

Jokaisen aikuisen pitäisi leikkiä toisinaan.
Sehän on erinomaista rentoutusta, eikä maksakaan kuten esim retriitit :)
KIVA ja HYVÄ runo tärkeästä aiheesta.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Mukava runo

Mukava runo

 

Käyttäjän kaikki runot