Ulkopuolinen

Runoilija Haavemaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haavemaailma on muuttunut ja kadonnut ja niin myös minä tästä paikasta kirjoittelemasta runoja.
 

Etsin ja hapuilen sormillani
pimeydessä
ja luotan löytäväni jonkun
joka vetää minut pois sieltä.
Minua pelottaa kun en näe mitään
mutta luotan löytäväni jonkun,
minä luotan niin sokeasti
koska olen tyhmä.
Olen tyhmä ja lapsellinen ja luottavainen
ja kun viimeinkin löydän jonkun,
löydän sinut ja riemuitsen
niin
se onkin joku muu.
Koska minä olen niin tyhmä.

Selite: 
angsti paskaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot