Talven perhoset

Runoilija Haavemaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haavemaailma on muuttunut ja kadonnut ja niin myös minä tästä paikasta kirjoittelemasta runoja.
 

Ojentaisinko käteni
ja yrittäisin tarttua sinuun?
Rusentua kiinni selkääsi ja painaa
pääni vasten turvallista paitaasi.
Minua pelottaa, tiedätkös?

Ehkä juuri siksi
sinun kanssasi minä uskallan itkeä.
Ehkä sinä olet joskus
pelännyt ihan yhtä paljon.

Jos nyt annan periksi
ja vuodatan tuskani ulos

muuttuvatko kyyneleet perhosiksi

ja lentävät kohti loputtoman sinistä taivasta
kaunilla siivillään
jotka eivät kokaan itke,
eivätkä ikinä pelkää?

Selite: 
hiukan sanasia elämästä
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis herkkä tunnelma on runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot