Sielulintuni

Runoilija Vedenhenki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskittyy opiskeluun...
 

Kauan
olin piilottanut sielulintuani lippaaseen.

Viimein,
kun uskalsin päästää sen vapaaksi

se ei kyennyt enää lentämään


Kun kerroin sinulle,
mitä tunsin aina

nähdessäni sinut...


Olin ilmaa.
Rakkauteni ei kelvannut
lämmittämään.


Toisen kanssa,
nyt lisäät teehesi hunajaa.

Selite: 
Kun rakkaus satuttaa, ainakin yksipuolinen... :'(
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavasti kerrottu, kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot