Utopia

Runoilija sieppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Runoilijoista sanotaan,
että he kuvittelevat maailmaa toiseksi.
Ja niin minäkin teen.
Ajattelen tulevaa loppukesän piknikeiksi,
piirroselokuvien sankareiksi
ja satiinilakanoiksi, joissa nukutaan kaksin.
Haluan elää,
kun pahinta maailmassa on potkaista varpaansa kipeäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoilijat kuvaavat tunteita ja asioita erilailla ja saavat maailman näyttämään toisenlaiselta! Kiehtova runo!

 

Käyttäjän kaikki runot