Nimetön

Runoilija sieppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
kirjoitan elämää hotellin muistilapuille
lasken luvuiksi ajatukseni,
sillä enhän minäkään tiedä
miten Afrikassa eletään päivien läpi,
eikä imetä niitä tyhjiksi

kun kaikki huomiset ovat vielä tulematta

vaan annetaan eilistenkin elää,
jotta niitä edeltävä ei painuisi harmaaksi puuroksi,
johon sotkemme omat reunamerkintämme
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno. Typografia tekee kokonaisuudesta raskaanlaisen ja leijuvan yhtä aikaa. Pidän kielestäsi, ajatuksistasi, tavastasi käyttää sanoja.

 

Käyttäjän kaikki runot