tuuli

Runoilija Love Replica

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Misere mei, Domine
 

tänään tuuli on heikko
ei kannata nojaavaa
pakenee pois

huomenna taas
se palaa etsimään heilutettavaa

ja minulle kuiskaa
levitä siivet
enhän voi kantaa
ellet uskalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis lopetus, siitä pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot