valvoisitko?

Runoilija Love Replica

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Misere mei, Domine
 

unettomina öinä

niinä pitkinä tunteina

tahtoisin herättää sut kysyäkseni

valvoisitko kanssani
auringon nousuun saakka?

Selite: 
aina ei uni tule...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista elämän janoista runoutta sinulla.

 

Käyttäjän kaikki runot