Nimetön

Runoilija Vaari29

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

***

Nuo tähdet taivaalla
tai kalpea kuu.

Niitä katsotko,
rakkaani
Siellä yö taivaitten
kaarella.

Siellä,
siellä katseemme
yhtyä voi.

Oi katsothan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista yhdessäoloa.

Kaunis ja tunteellisuudesta paljon plussia...romantiikkaa jäljellä...tykkäsin lukea!

Vaikka rakkauden ja rakkauden välillä olisi avaruus ~ei se kaipuusta huolimatta katoa minnekään vaan yltäävät koskettamaan tähtinä taivaalla. Kaunis, hyvin kaunis ja koskettava on runosi.

Minulle tästä mieleen ajatus, että katsoa yhdessä samaan suuntaan on jo hyvä "motto" ja yhdistää monellakin tapaa nuo rakastavaiset yksiin ja toisen rinnalleen kulkemaan. Hieno runo.

Yhteiset ulko- ja sisävalomme

Kauneudessaan herkkä.

Tämä herkkä, kaunis ja lämmin runo koskettaa lukijaa....

Runokaari on kaunis ja korkealla sen lento! Pidin paljon tämän herkkyydestä ja voimasta.

Läheisyyttä voi tuntea katsomalla samaa tähtitaivasta matkojenkin takaa.

kaunis herkkä koskettava
*siellä yö taivaitten kaarella* rakkautta huokuva runosi on.
pidin:

Haikeaa ja kaunista !!

Niin tähtenä me näemme rakkaimpamme, joka ilta sitä katsome ja toivomme, että katseet kohtaa. Iltatähteä tuijotan ja otavaa etsi, löysi kummankin ja kädet ristiin laitan rukoilen, pyytäen nähdä nuo tähdet joka ilta. Kaipausta kertova runo.

Niin runollinen ja väkevä. Hieno!

Romanttisen Kaunis Rakkausruno, jossa Tuntuu jotain kuin menneiden aikojen taikaa.

Pidin, Tosi Paljon.

Kaunis ja koskettava. Silmät kyyneltyy runoasi lukiessa. Se koskettaa sydämeen ja liikuttaa mieltä.

 

Käyttäjän kaikki runot