Kokouspöytäkirja

Runoilija Sakaro

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tieteilijä ja taiteilija, rakkauden amatööri, sanojen ystävä - kiertolainen. Kirjoitan varsinaisesti proosaa, esseitä ja musiikkia, joiden ohella aforismit ja runot pulpahtavat. Enimmäkseen käsittelen olemassaoloa, kulttuureja, ihmistä ja yhteiskuntaa, mutta etenkin runoissa olen koettanut tavoittaa jotain ohutta myös miehen ja naisen kohtaamisesta. Runot ovat kaikkiaan 12 vuoden ajalta. "Tuulet" on ensimmäiseni.
 

Tuuma maatuu
tummassa maassa;

sammuta utu
mutu-tuntumalla
tuuman alla kuuman uuman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska sanaleikki. Otsikko ei ihan auennut..

 

Käyttäjän kaikki runot