Naistenvuoro

Runoilija Sakaro

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tieteilijä ja taiteilija, rakkauden amatööri, sanojen ystävä - kiertolainen. Kirjoitan varsinaisesti proosaa, esseitä ja musiikkia, joiden ohella aforismit ja runot pulpahtavat. Enimmäkseen käsittelen olemassaoloa, kulttuureja, ihmistä ja yhteiskuntaa, mutta etenkin runoissa olen koettanut tavoittaa jotain ohutta myös miehen ja naisen kohtaamisesta. Runot ovat kaikkiaan 12 vuoden ajalta. "Tuulet" on ensimmäiseni.
 

Yön tyyneessä elämän kevät
kivelleni kirskuu
vetten yltä.
Kuun kieli pinnalla väristen
nuolee nuoria vartaloita
muotoja tähtein tytärten.

Mä jollen muotooni tähän
syntynyt
vai miks' muutuin
vesi olisinko ihollasi,
tekisinkö sinulle virrasta
sijan?
Koskettaisin kaikkialta
pienen hetken
ohuen kuin
iäisyyteni pisarat
henkäyksesi aavojeni tuulessa
ja kuitenkin
yli aikojen kätkisin muotosi
suloiset, kaartuvat
aamunkoin hehkulla valellut.

Löytäisitkö minut uudelleen,
lempevät käteni
taivasaltaasta,
kun aamulla näytän sinulle
vain punaiset poskesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot