Sinusta saan sateen tuoksun

Runoilija Sakaro

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tieteilijä ja taiteilija, rakkauden amatööri, sanojen ystävä - kiertolainen. Kirjoitan varsinaisesti proosaa, esseitä ja musiikkia, joiden ohella aforismit ja runot pulpahtavat. Enimmäkseen käsittelen olemassaoloa, kulttuureja, ihmistä ja yhteiskuntaa, mutta etenkin runoissa olen koettanut tavoittaa jotain ohutta myös miehen ja naisen kohtaamisesta. Runot ovat kaikkiaan 12 vuoden ajalta. "Tuulet" on ensimmäiseni.
 

Ilmassa on sateen tuoksu.

En tarvitse lyyrisiä lauseita
korostaakseni sen
syvyyttä
tai pisaran erityislaatuisuutta
en kirjavia sanoja, jotka kuvaisivat
tuntemukseni spektrin
kertoisivat
ennen näkemättömästä;

sillä vailla en enää kirjoita kallioihin
sade on sama:
ilmassa on sateen tuoksu.

-"Sä oot varmaan joku pudonnu enkeli..."

En tarvitse ilmaisuja, joita ei olisi
jo lausuttu, jos näet yhteisen
yksinkertaisen
en sitä sanaa, joka kuvaa
kuinka kaikki tapahtui vailla suunnitelmaa
ja kuitenkaan
ei hetkestä mitään puuttunut
tai kuinka kahteen muotoon oli valmiiksi
kirjoitettuna paikat toisilleen;

sillä vaikka sanani eivät enää lennä kyyhkyn siivin
mies ja nainen ovat sama:
-"Sun silmäski on niinku kaks tähteä"

Putoa, sada minuun tänään.
Nämä vedet, joista olen elänyt -
järkeni on ne samentanut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot