Ehkä

Runoilija Kitara

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylmän maailman horjuttama lapsi..
 

Ehkä ihminen on luotu yksin
kulkemaan, ehkä hiljaisuus
on kaunista, ehkä elämä
jatkuu huomenna.
Silti sydän itkee, huutaa,
tiputtaa tummia, mustia,
katkeria kyyneleitä.
Ehkä ihminen ei ole luotu
koskemaan, ehkä pitää
todistaa sitä surusanomaa,
ehkä sitä ei soisi
kellekkään.
Silti haluaa, kaipaa,
toivoo, etsii, muttei löydä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.
Tämä jännä rivitys on toimiva, erikoinen.
Ei ihmistä ole luotu kulkemaan yksin. Se oikea löytyy kun on aika siihen.
Joten etsinnät päättyvät varmasti ajallaan.
Hieno runo, ajatuksia herättävä. (:

Hieno, tunteikas runo.
tykkään tosta kun noi säkeet vaihtuu meilkeinpä väärissä paikoissa mutta toimii.
muutaman kerran liikaa ehkä-sanaa, mutta toisaalta, kertaaminen ärsyttää mua mutta on myös tehokeino!

Niin hieno runo! Aivan uskomattoman hienosti kirjoitettu :)

hani nyt olet osunut oikeaan.

kaunis runo.
Alku oli tosi lupaava, mutta loppu oli liian kliseinen.
Olis ollu mahtavaa jos se olis päättynyt jotenkin siihen että se ihminen nauttii siitä yksin olosta.
En tiedä,
mutta kaunis tämä oli näinkin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot