Oravanpyörä

Runoilija Kitara

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylmän maailman horjuttama lapsi..
 

Ei täällä maailmassa erilaisuutta sallita,
ei tukkaa voi silmillä ja takussa pitää,
jos se ei kauniisti kammattu ja siisti ole,
leiman otsaan saa ja huoneeseen tyhjään,
neliömäiseen vangitaan
Jos näillä teillä, vuorilla tai järvillä epätoivoon erinlaiseen vaipuu,
nopeasti myös täältä haihtuu
Töillä täällä lasit täytetään nesteellä ja se neste keltaista on,
joskus se punaiseksi muuttua voi,
kun epätoivon äiti huutaa lasta kotiin,
lapsi pään halkaisee,
niin tekevät viattomat uhriksi nääntyneet,
oravanpyörään loppuun palaneet
Rauhaa sorretaan,
armeijan harmaisiin nuoret isänmaantoivot saatetaan,
ne jotka totaalikieltäytyvät,
kohtalo heille kalkkia on,
selliin tyrmään heidät tyrmätään,
vielä tämä maa mielipidevankeja kantaa,
koska niin moni sokea oravanpyörän kanssa käsikkäin matkaa
Ihminen joka oravanpyörää välttelee,
syrjäytymistä kättelee,
sen luokse sisään toivottaa,
eikä ole yhtään ystävää,
hiljaa sen äänettömyys toteaa

Taistella voi,
oravanpyörää vastaan,
jos niin haluaa,
ei alistua kannata sellaiseen jota itselle ei halua.
Niin moni oravanpyörään nääntynyt,
niin moni oravanpyörän takia itsensä teloittanut,
lopulta sankari on.
Etsä hyvä ole,
jos sä oravanpyörän hyväksyt ja kestät,
aivoton,
pää täynnä eritettä sulla on,
sä olet ihminen paha sellainen sillon

Selite: 
Onko ihminen orava joka ei tunnista että oravanpyörä on huijausta? Kaikki oravat eivät tarvitse oravanpyörää, heille riittää ihmisyys. Toiset ottavat etäisyyttä, antakaamme heidän olla.
Kategoria: 
 

Kommentit

paisteikas

Alussa kun kävi lukemaan, teki oikein pahaa. niin koskettavaa tekstiä.
Nuo lakijutut ja tollaset ja mielipiteet on tosi vaikeita yhdistää. musta joka asiasta ei pitäisi säätää lakeja ja artikloja, ja velvoittaa/kieltää rangaistuksella uhaten, vaan antaa ihmisille tilaa ajatella itse, että mikä on oikein ja mikä väärin. eikä luoda valmista maailmaa, jossa tehdään vain sitä mitä käsketään, tai mitä ei ole kielletty.

paljon asiaa runossa, laittaa ajattelemaan

 

Käyttäjän kaikki runot