se sattuu

Runoilija innaha

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot auttaa purkamaan, tunteitaa, surua ja iloa, muiden tuottamaa pahaa oloa. Itse tykkään runoista ja teen niitä paljon :) piirrän myös paljon:) Musiikki tuo lohtua, kuuntelen niissäkin aina riimejä, se vähän niinkuin puhdistaa mielen :)
 

Se sattu niin paljon,
niin paljon ettet uskokkaan,
näin paljon kipuu ja tuskaa vaan,
et sä tuu ite koskaan kokemaan.

Luulikko ettet ketään satuta,
vaan itselles teet olon mukavan?

Vai luulitko ettet kiinni jää laisinkaan,
ainahan me ihmiset puhutaan!

Miten saatoitkaan?
ja vielä mun bestiksen kaa!

Selite: 
Tuli vaa jostain vaik oikeesti ei oo tapahtunukkaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo ja hyvin keksityt riimit (:
Näinkin voi joskus tapahtua..

näinkin voi tapahtua hieno runosi

kiitos :)
tää on aivan ihana , toi ensimmäinen 'säe' tulee mielee iha oma elämä ...

 

Käyttäjän kaikki runot