Ikuiset muistot

Runoilija innaha

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot auttaa purkamaan, tunteitaa, surua ja iloa, muiden tuottamaa pahaa oloa. Itse tykkään runoista ja teen niitä paljon :) piirrän myös paljon:) Musiikki tuo lohtua, kuuntelen niissäkin aina riimejä, se vähän niinkuin puhdistaa mielen :)
 

Se jättää jäljet,
syvälle.

Se muistuu mieleen,
sattuu se.

Tuskin tiesivät he,
sattui se,
sanat viiltää niin syvältä,
yksin jääminen,
kaikesta ulos jättäminen.

Ei sitä koskaan voi unohtaa,
tuskin pystyn koskaan kunnolla luottamaan.

Saa elää pelossa,
jonka se aiheuttaa.

kerätä voimia,
pois kyynelten valuttamat.

Rohkeutta lisää tarvitsen,
mutta harvoin sitä mistään haalitsen.

Ystävii lisää saanut oon,
muistot vaan ei kadonnut oo.

Selite: 
Vanhat tunteet
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot